Als u vrijblijvend eens wilt kennismaken met de EHCN, dan kunt u zich aanmelden als introducé en deelnemen aan een weekend. Klik hieronder op de Post-it en vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Wilt u vrijblijvend eens kennismaken?
Lid worden? Wilt u lid worden van de EHCN? Klik HIER en vul het formulier in Introduktie? Wilt u een weekend bijwonden als introducé Klik HIER en vul het formulier in
Wat kost de EHCN? Wat kost de EHCN? Wat kost de EHCN? Wat kost de EHCN?
Eriba HYMER Club Nederland
Eriba HYMER Club Nederland
Eriba HYMER Club Nederland
Eriba HYMER Club Nederland
Een lidmaatschap, vanaf 1 januari kost voor een caravan met 2 personen € 38,50 per jaar en voor een caravan met 1 persoon € 27,50 per jaar. Na 1 juli betaalt u de halve lidmaatschapsprijs € 19,25 / € 13,75 en na 1 oktober is het lidmaatschap gratis voor het lopende jaar. Inschrijfgeld is eenmalig € 15, - (Inclusief aanmaak naambordje) Indien u uw oude naambrodje wilt wijzigen en een nieuw wilt bestellen, dan zijn de kosten  € 15,-- . Een nieuw bordje is te bestellen via info@eribahymerclub.nl Deelname aan een weekend kost tussen de € 30,- en € 50,- afhankeljk van de georganiseerde activiteiten. Van dit bedrag wordt het staangeld van de camping betaald, de eventuele kosten voor een gezamenlijke ontmoetingsruimte en de kosten van de te houden excursie(s). Een weekend evenement start op de vrijdagavond om 20:00 uur en eindigt op de zondag. Wilt u eerder komen en/of later vertrekken, dan is dit in bijna alle gevallen mogelijk tegen extra betaling en veelal tegen gereduceerd tarief.
© c
Eriba HYMER Club Nederland

Wat kost de EHCN?

Een lidmaatschap, vanaf 1 januari kost voor een caravan met 2 personen € 38,50 per jaar en voor een caravan met 1 persoon € 27,50 per jaar. Na 1 juli betaalt u de halve lidmaatschapsprijs € 19,25 / € 13,75 en na 1 oktober is het lidmaatschap gratis voor het lopende jaar. Inschrijfgeld is eenmalig € 15, - (Inclusief aanmaak naambordje) Indien u uw oude naambrodje wilt wijzigen en een nieuw wilt bestellen, dan zijn de kosten  € 15,-- . Een nieuw bordje is te bestellen via info@eribahymerclub.nl Deelname aan een weekend kost tussen de € 30,- en € 50,- afhankeljk van de georganiseerde activiteiten. Van dit bedrag wordt het staangeld van de camping betaald, de eventuele kosten voor een gezamenlijke ontmoetingsruimte en de kosten van de te houden excursie(s). Een weekend evenement start op de vrijdagavond om 20:00 uur en eindigt op de zondag. Wilt u eerder komen en/of later vertrekken, dan is dit in bijna alle gevallen mogelijk tegen extra betaling en veelal tegen gereduceerd tarief. Lid worden  of  deelnemen als Introducé? Aanmelden na 2 klikken                 Introducé  Wilt u vrijblijvend aan een weekend deelnemen als introducé en eens kennismaken met de club?                             Klik HIER en vul het formulier in. Lid worden? Wilt u lid worden van de EHCN?             Klik HIER en vul het formulier in.
Advies: Staat uw telefoon op “automatisch kantelen”, dan kunt u vanaf hier uw telefoon kantelen naar horizontale positie om het formulier beter te lezen, dan wel in te vullen.